Loading...

Školní rok 2015-2016

Fotografie z akcí školního roku 2015/2016. Fotografie z dalších školních akcí můžete také nalézt v přehledu školních aktivit.

30.4.2016

Sportovní kurz

 29 fotografií

Téměř sedm dní cyklistiky, turistiky a dalších sportovních disciplín si užívali žáci na sportovním kurzu. Když první den dorazili do Sloupu v Čechách, čekala je místo pálení čarodějnic přednáška BESIP. Od neděle se pak žáci rozdělení do družstev účastnili dvou bloků sportovních aktivit – dopoledního a odpoledního. Výběr byl opravdu pestrý – od cyklistiky, nohejbalu, vrhu koulí až po stolní tenis. V pondělí a úterý se všichni vydali prozkoumat okolí, prohlídku skalního hradu a divadla završila návštěva rozhledny ve Sloupu. Turistické výšlapy byly zakončeny čtvrteční hrou – orientace podle turistických značek. Po celý týden se konaly rozmanité soutěže, jejichž vyhodnocení proběhlo v pátek.

4.1.2016

Lyžařský kurz

 25 fotografií

Když jsme 3. ledna odjížděli na lyžák, všichni jsme doufali, že si pořádně zalyžujeme. Dosud sněhu moc nebylo, ale ujišťovali jsme se, že bude alespoň technický. Štěstí nám přálo – 20 centimetrů technického sněhu zajistilo zábavu na celý pobyt.

31.1.2016

Stáž v Londýně

 27 fotografií

V únoru letošního roku se vybraná skupina žákyň a žáků Střední školy obchodu a služeb, Alejní, Teplice zúčastnila odborné pracovní stáže ve spolupráci s ADC College v Londýně. Škola získala grant v rámci projektu Erasmus+ mobilita v odborném vzdělávání a přípravě. Hlavními cíli projektu bylo získání nových zkušeností při práci v zahraničí, procvičování komunikace v anglickém jazyce, posílení orientace v cizím prostředí a v neposlední řadě podpora motivace k odbornému vzdělávání.

4.10.2016

Španělsko Oropesa

 12 fotografií

Španělsko Oropesa