Exkurze se týkala firmy Joico, která je zaměřená na vlasovou kosmetiku a dalších produktech. Naši žáci 1. ročníku a 2. ročníku obor Kadeřník měli možnost se do této firmy podívat, která není  zpřístupněná pro veřejnost.

 17let působí na českém trhu zde v Teplicích kde tato firma má sídlo.

 Pan Vlk, který nás firmou provázel, se svojí rodinou tu to firmu přivedli zpátky na český trh. Díky tomu mají možnost žáci v oboru Kadeřník a i Kadeřníci, stou to firmou spolupracovat.

Zmiňoval, co vše tato firma nabízí. Například různá školení o produktech, jak by se měl správně skladovat kadeřnický materiál a co si zde kadeřníci mohou zakoupit i žáci kteří jsou teprve začínající v oboru Kadeřník.

 Dále mluvil, jak mohou ty to produkty prodávat ve svém Kadeřnickém oboru. Jak je svým zákazníkům doporučovat a co vše znát o produktech této firmy Joico.

Pan Vlk měl pro žáky připraveno menší ukázku jak se orientovat ve skladu s materiálem  a vyzkoušeli si připravit objednávku pro Kadeřnici.

Naše škola v obor Kadeřník používá produkty s této firmy Joico, aby i naši žáci kadeřnického oboru měli možnost se s nimi seznámit.

Žáci 1. ročníku a 2. ročníku oboru kadeřník si tak rozšířili svoje znalosti i zjistili, kde tato firma sídlí a co vše nabízí.